Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Tânără împușcată mortal după ce mașina în care se afla a oprit în fața casei greșite. Proprietarul a ieșit imediat cu arma

O tânără de 20 de ani, din statul american New York, a fost împușcată după ce mașina în care se afla a oprit în fața casei greșite.

Tragedia a avut loc duminică. Kaylin Gillis se afla în mașină cu alte trei persoane și căutau casa unui prieteni.

Aceștia au intrat cu mașina, din greșeală, pe aleea casei în care locuiește Kevin Monahan, în orașul Hebron. Când se pregăteau să plece, bărbatul de 65 de ani a deschis focul asupra vehiculului. Unul dintre gloanțe au lovit-o mortal pe Kaylin.

Kaylin și persoanele alături de care se afla nu au încercat să coboare din mașină sau să intre în casa bărbatului înainte ca acesta să deschidă focul și să „tragă cel puțin două gloanțe”, a declarat șeriful din Washington County, Jeffrey Murphy, potrivit Daily Star.

„Este un caz foarte trist. Câțiva tineri care căutau casa unui prieten au ajuns la casa acestui bărbat, care au decis să iasă cu o armă de foc și să tragă”, a adăugat acesta.

După ce bărbatul a deschis focul, Gillis și prietenii ei au plecat de pe proprietatea acestuia și au sunat la numărul de urgență. Un echipaj de poliție i-a găsit la câțiva kilometri de casa lui Monahan, iar salvatorii au început să o resusciteze pe tânăra împușcată. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea și a fost declarată decedată după scurt timp.

La câteva ore distanță, Monahan fost plasat în arest și este acuzat de crimă de gradul 2. Potrivit polițiștilor, bărbatul a refuzat să coopereze cu anchetatorii și a refuzat să iasă din locuință pentru a discuta cu ofițerii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult