Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sute de vânători au petrecut la un bal dedicat lor, la Târgu Jiu. Pe grătare nu a sfârâit însă prea multă carne de vânat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sute de vânători și-au pus puștile în cui și, înarmați cu voie bună, au petrecut. Sâmbătă-noapte, la Târgu Jiu, a fost organizat un bal dedicat lor, cu muzică și mâncare din plin.

Pe grătare nu a sfârâit însă prea multă carne de vânat. Oamenii s-au răsfățat cu pui, porc și oaie. În timp ce muzica a răsunat, vânătorii s-au perindat printre grătarele pe care bucătari iscusiți au pregătit tot soiul de fripturi, care mai de care mai ispititoare. Meniul a fost pentru toate gusturile. Bucătar: „Avem ceafă, puișori, minunatele sosuri, așteptăm vânătorii să deguste.”

Reporter: De la cât ați început munca?

Bucătar: „De la 8 azi dimineață.” Și cum oferta a fost variată, mulți au uitat de dietă și și-au umplut farfuriile. Femeie: „Azi nu e dietă, azi e zi liberă, dezlegare la porc.” Evenimentul, organizat la Targu Jiu, a adus laolaltă vânători din întreaga țară. Bărbat: „Am venit din Severin aici pentru plăcerea sufletului." Bărbat: „De la Petroșani. E frumos. Am fost și anul trecut.” De șase ani încoace, oamenii se adună în număr tot mai mare pentru a petrece împreună.

Bărbat: „E un eveniment foarte frumos, ne simțim foarte bine." Bărbat: „La bal este frumos, e distracție maximă, ca în fiecare an. Eu zic că e cel mai frumos bal din România." Dumitru Vasilescu, organizator: „Vânătoarea se termină pe 28 la mai multe specii de vânat și cred că balul acesta ne strânge pe toți împreună, ne adună, ne face să vorbim, sa povestim cum a fost sezonul de vânătoare. A fost un sezon bun." Și cum voie bună a fost din plin, mulți au pornit spre casă abia în zorii zilei.

Citește și
zimbri
Imagini virale. Doi zimbri, priviți de căprioare în timp ce se plimbau prin Parcul Natural Vânători Neamț

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult