Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un bătrân din Cluj s-a trezit cu pompierii în faţa casei, deşi nu ardea nimic. Când a aflat explicaţia, a izbucnit în lacrimi

Your browser doesn't support HTML5 video.

La mai bine de două decenii de la pensionare, un fost pompier a trăit din nou emoțiile unei intervenții chiar de ziua lui de naștere.

Bărbatul a urmărit cu sufletul la gură operațiunea militarilor veniți pe stradă pe care locuiește. Doar că, în scurt timp, a aflat că totul a fost o simulare făcută de dragul lui.

Pompierii l-au felicitat și i-au cântat "La mulți ani!", iar omul a plâns de fericire.

Bărbatul, ieşit la pensie în urmă cu 23 de ani, este născut de Ziua Pompierilor şi locuieşte în Dej. Nu mica i-a fost mirarea când pe strada lui s-a trezit cu mai multe echipaje pregătite să stânga un incendiu. Doar că nu ştia că este o simulare şi cel căutat este chiar el.

Imediat ce pompierii au început să îi cânte "La mulţi ani!", Babacu - aşa cum era alintat de colegi - a izbucnit în lacrimi de fericire.

Citește și
Percheziții pe domeniul lui Nuțu Cămătaru. Au fost găsite mai multe animale sălbatice
Condițiile în care erau ținute animalele sălbatice de pe domeniul lui Nuțu Cămătaru

Pentru că această intervenţie specială să fie una reuşita, pompierii au fost ajutaţi de familia pensionarului - care, după cum spun cei care îl cunosc - şi-a iubit enorm meseria.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult