Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriza unui italian, după ce şi-a închiriat casa unor români. "Şi balustrada au luat-o"

Un italian s-a trezit cu casa goală după ce a închiriat-o unei familii de români.

Un bărbat din Teano (regiunea Caserta) şi-a închiriat apartamentul unui cuplu de români, cu care a semnat şi un contract. Omul s-a internat o perioadă mai lungă în spital, din cauza unor probleme de sănătate, şi nu a reuşit să îşi verifice chiriaşii. Când s-a externat, a avut însă un şoc: românii plecaseră din apartament şi luaseră tot ce era înăuntru.

„Am intrat în casă şi am rămas fără cuvinte”, a declarat italianul pentru Paese News. „Smulseseră instalaţia electrică din perete, au luat centrala termică şi televitorul, chiar şi telefonul pe care li-l împrumutasem. Până şi balustrada de la scară au luat-o”. A dispărut chiar şi soneria de la intrarea în imobil. 

Românii i-ar fi lăsat avocatului italianul cheile casei şi o declaraţie potrivit căreia au lăsat apartamentul în starea în care l-au găsit. Nu au menţionat însă că au lăsat şi restanţe de 2 luni la facturi. Proprietarul a apelat acum la justiţie, în speranţa că-şi va recupera o parte din pagubă.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
casa
Pățania unei femei care și-a închiriat casa pe Airbnb. ”Nu puteam face nimic”

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult