Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Surpriză pentru un copil din Rădăuți. Cum a devenit polițist pentru o zi

Your browser doesn't support HTML5 video.

De Ziua Copilului, un băiețel de 10 ani din Rădăuți și-a văzut visul îndeplinit - a devenit polițist!

O echipă de la Inspectoratul Județean de Poliție i-a făcut marea supriză.

Agențiii i-au adus jucării și dulciuri, l-au îmbrăcat în uniformă și l-au plimbat cu mașina. Ionuț este ferm convins că aceasta-i va fi meseria.

Polițist: „Voluntarii noștri au auzit că ți-ai manifestat dorința de a deveni polițist. Ți-am adus câteva jucării de Ziua copilului. Vrei să fii polițist pentru o zi?” Ionuț: „Da.” Polițist: „Atunci, hai să ne echipăm în polițiști.”

Chipul lui Ionuț s-a înseninat brusc când a văzut cine-l vizitează.

Citește și
1 iunie
Zboruri cu balonul și bătaie cu făină. Cum a fost sărbătorită Ziua Copilului în București

Băiețelul face parte dintr-o familie sărmană, cu trei copii. Părinții muncesc din greu ca să-i țină la școală pe cei mici și să le pună mâncare pe masă.

Anca Litra, mama lui Ionuț: „Un gest foarte frumos. Vrea să se facă polițist. Este un copil foarte bun și e susținut și de doamna învățătoare la școală.”

Reporter: „Cum ați ajuns la ei?” Comisar-șef Ionuț Epurianu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava: „Prin intermediul asociației la care copiii merg zi de zi. Sunt și eu Ionuț, înainte de a fi polițist și nu poate să nu te sensibilizeze un astfel de caz. De 1 Iunie, fiecare copil merită o viață mai bună, merită să spere într-un viitor. Îi urăm lui Ionuț baftă în proaspăta carieră de polițist și o felicităm pe mamă pentru modul cum și-a educat acești copii”.

În județul Bacău, jandarmii au făcut o surpriză la fel de frumoasă unei familii sărmane, tot cu trei copii, crescuți doar de mama. Le-au dus cadouri, dulciuri și chiar o mașină de spălat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult