Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Supraviețuire miraculoasă. Cum a scăpat cu viață un bărbat din Botoșani datorită grăsimii de pe burtă

Un bărbat din Botoșani a scăpat cu viață dintr-un accident domestic, după ce lama unui flex pornit i s-a oprit în grăsimea de pe burtă.  

Bărbatul de 40 de ani muncea în curtea casei sale, unde tăia o scândură cu flexul. Într-un moment de neatenție, a scăpat unealta de sub control, iar lama l-a tăiat adânc în abdomen, scrie Monitorul de Botoșani.

Bărbatul care cântărește aproape 140 de kilograme a început să sângereze masiv și a sunat la 112, fiind transportat cu ambulanța la urgențe, direct pe masa de operații.

Salvat de propria grăsime

”Pacientul a ajuns în serviciul nostru cu o plagă tăiată profundă, abdominală. A fost dus direct în sala de operaţii, fiind riscul unei leziuni la nivelul intestinelor”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Medicii au intervenit chirurgical pentru a vedea dacă au fost atinse şi intestinele pacientului, dar stratul de grăsime de pe burta acestuia se pare că a făcut ca lama să se oprească înainte de a atinge zone vitale.

Citește și
poliția
Un individ din Dolj a înjunghiat în burtă un bărbat, într-un magazin sătesc. Concluziile legistului l-au trimis după gratii

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult