Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Supărat că nu-l lasă soția să intre în casă, un bărbat din Galați s-a sinucis în fața ușii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Decizie șocantă a unui bărbat de 51 de ani Galați, aflat în proces de divorț.

Înarmat cu un cuțit și supărat că nu este lăsat să intre în apartamentul în care se aflau femeia și cei trei copii ai lor, individul s-a rănit și ulterior a murit în fața ușii.

Bărbatul era în proces de divorț cu soția, iar miercuri ar fi mers acasă în ideea că se vor împăca de Dragobete. Femeia era acasă cu fiica de 10 ani și cu cei doi băieți, între care unul minor. Înarmat cu un cuțit, bărbatul ar fi încercat, spun martorii, să forțeze intrarea în apartament. Soția a cerut ajutor la 112, dar până să ajungă ajungă echipele de intervenție el și-a provocat o rană.

Cătălin Bădin, Jandarmeria Galați: „Am fost chemați pentru un scandal. Colegii l-au găsit pe bărbat înjunghiat. Am chemat ambulanța." Bărbatul avea împreună cu soția lui o afacere într-o piață din Galați. Vecinii susțin că femeia a cerut divorțul, pentru că el ar fi fost violent. Ar fi obținut chiar un ordin de restricție.

Deși împrejurările în care a murit bărbatul sunt clare, poliția a deschis un dosar penal. Echipe de criminaliști au fost trimise să ridice probe.

Citește și
barbat australia
Izolarea l-a făcut pe un bărbat, tatăl a 4 copii, să-și ia viața: „Când a început carantina, soțul meu s-a schimbat”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult