Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Subiectele virale ale anului 2021. Cele mai amuzante și șocante momente

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pe final de an, ne amintim și de momentele nostime, șocante ori înduioșătoare din 2021. Iată un top al subiectelor care au atras atenția, în mod special, în ultimele 12 luni.

2021 a fost anul în care 14 elefanți dintr-o rezervație naturală din China și-au luat pur și simplu lumea-n cap. În periplul lor bezmetic pe terenuri agricole, prin sate și orașe, au făcut pagube de milioane de dolari. Peste 150 de mii de oameni au fost evacuați temporar, iar polițiștii chinezi i-au monitorizat cu dronele.

Veterinarii au fost eroii multora după ce au dat șansa la o viață normală unui cățelus născut cu lăbuțele din față întoarse spre interior. Cercetătorii de la Universitatea din Oklahoma s-au încumetat să intervină chirurgi. Imediat după operație, Siggi a început recuperarea.

„Sunt prezent aici! Dar nu sunt pisică...” - Cel puțin de asta s-a străduit să ne convingă un avocat texan. Se pare că i-a jucat o festă laptopul și l-a înfățișat sub formă de felină la o audiere online cu judecătorul.

Oamenii de știință au rămas fără cuvinte când, în cursul unei explorări subacvatice, au dat nas în nas cu versiunea din viața reală a lui Sponge Bob și amicului sau Patrick Star. Imaginea s-a viralizat, iar unii au pariat frenetic că steluța ar fi fost surprinsă tocmai când era pe punctul de a-l devora pe Burețelul Bob.

Citește și
energie electrica
Anul 2021 a adus recorduri nemaivăzute pe piaţa de energie

2021 a fost și anul unor provocări controversate pe Tik Tok, una mai trăznită ca alta. Și nu tocmai în sensul bun, întrucât unele erau periculoase și distructive.

E vorba de provocarea de a-ți menține echilibrul cât mai mult pe o stivă de lăzi goale. Spre toamnă, elevii americanii au fost provocați să vandalizeze băile școlilor. Până la urmă, bunul simt a triumfat și ambele provocări au fost înlăturate de administratorii rețelei.

Tot în acest an a făcut senzație superyachtul care s-a strecurat cu mare dificultate pe canalele unui orășel din Olanda. Abia pornit din șantierul naval, vasul se îndrepta către mare pentru primele teste. Puțin a lipsit să rămână înțepenit.

În 2021 a câștigat teren NFT - o formă de artă în sistem digital, care nu se poate atinge ori copia și se vinde numai online în cryptomonede. Printre cele mai faimoase NFT-uri vândute în acest an s-a numărat prima postare pe Twitter a fondatorului rețelei, Jack Dorsey. Cumpărătorul a plătit echivalentul a 2,9 milioane de dolari.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult