Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Stormy Daniels s-a răzbunat pe Donald Trump. Ce imagini a postat pe Instagram. VIDEO

Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels a încercat să îi saboteze discursul lui Trump și să îi facă pe americani să se uite mai degrabă la ea, în timp ce împăturește haine, în lenjerie intimă.

 

După ce Trump a anunțat că se va adresa națiunii la ora 21:00, Stormy Daniels le-a propus oamenilor o alternativă: să se uite la ea în timp ce impăturește haine, îmbrăcată sumar.

Când a venit momentul, actrița de filme pentru adulți s-a ținut de promisiune și a început live-ul pe pagina ei de Instagram, unde au privit-o 17.000 de oameni, timp de opt minute.

În același timp, Trump le vorbea americanilor despre cât de important e să primească 5,6 miliarde de dolari pentru a construi zidul promis la granița cu Mexic.

Citește și
Stormy Daniels
Plângerea de defăimare formulată împotriva lui Trump de Stormy Daniels, respinsă

Relațiile dintre cei doi nu sunt cele mai bune în prezent. Stormy Daniels susţine că cu puţin înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie 2016 a fost plătită cu 130.000 de dolari pentru a păstra tăcerea în legătură cu presupusa relaţie sexuală cu Trump din timpul unui turneu de golf pentru celebrităţi, desfăşurat în 2006. Trump a recunoscut că şi-a plătit fostul avocat, Michael Cohen, pentru această tranzacţie, însă a negat mereu că a avut o relaţie cu actriţa de filme pentru adulţi.

Pe lângă acuzaţia din care reiese că Trump i-ar fi fost infidel soţiei sale Melania, tranzacţia i-ar putea aduce lui Trump probleme în relaţia cu autorităţile. Cohen a pledat vinovat în august pentru încălcarea legislaţiei privind finanţarea campaniilor electorale.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult