Modifica setarile cookie
Toate categoriile

SRI face angajări. Ce condiții trebuie să îndeplinească candidații. GHID

SRI face angajări și a publicat în acest sens Ghidul Candidatului, un document în care detaliază posturile pentru care caută oameni și condițiile pe care aceștia trebuie să le îndeplinească.  

Serviciul Român de Informații (SRI) a publicat Ghidul Candidatului, un document de 44 de pagini în care detaliază posturile pe care face angajări, precum și principalele condiții pe care trebuie să le îndeplinească cei interesați.

Forma integrală a Ghidului Candidatului poate fi consultată la finalul acestui articol.

 

 

”Vă gândiți la o carieră în SRI? Este momentul perfect pentru a lua o decizie, înscrierile sunt deschise.

A fost publicat Ghidul Candidatului, care aduce răspunsuri și clarificări pentru cele mai comune dintre întrebările pe care le-am primit în ultimii ani de la candidați:

Citește și
Șef Brigada Antitero a SRI, despre o criză teroristă în România: Întrebarea este când se va întâmpla, nu dacă se va întâmpla
Șef Brigada Antitero a SRI, despre o criză teroristă în România: Întrebarea este când se va întâmpla, nu dacă se va întâmpla

  ✏️ Sunt oare potrivit pentru a lucra în SRI? ✏️ Ce presupune selecția? ✏️ Cum voi fi pregătit pentru a lucra în SRI? ✏️ Care este pachetul de beneficii? ✏️ Ce obligații voi avea?*

 Parcurgeți ghidul și evaluați care dintre specializări vi s-ar potrivi. Dacă la finalul lecturii mai aveți încă întrebări, le puteți oricând adresa la hr[at]sri.ro.

*OK, nu primim această întrebare prea des, dar am considerat util să o introducem în listă”, a scris SRI într-o postare pe Facebook.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult