Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sportiv filmat în timp ce prizează un praf alb de pe pieptul unei femei. VIDEO

O înregistrare în care un cunoscut sportiv, în vârstă de 27 de ani, jucător de fotbal australian, prizează un praf alb a făcut vâlvă în Australia pe rețelele de socializare. 

Jack Watts a fost filmat în timp ce toarnă un praf alb pe pieptul unei femei, iar apoi trage pe nas. Totul s-ar fi petrecut anul trecut, în timpul Oktoberfest, în Germania, unde sportivul petrecea cu prietenii, relatează Daily Mail

Pe filmare se aude cum înainte să prizeze, Jack îi întreabă în repetate rânduri pe prietenii săi dacă sunt ”gata”. 

Managerul lui Watts, Paul Connors, a declarat că praful  din înregistrare nu este cocaină, ci substanță, care este legală și des folosită în Germania.

”Nu este cocaină. Este clar că acea pulbere este utilizată la scară largă la Oktoberfest”, a declarat Paul Connors.

Pulberea, denumită ”Wiesn Koks” sau ”cocaina Oktoberfest”, este o substanță legală fabricată din zahăr și mentol și adesea vândută în sticle mici, fiind foarte populară în timpul evenimentului din Germania.  ”Watts a informat clubul că videoclipul a fost făcut la Oktoberfest din Munchen, în octombrie anul trecut, iar susbtanța prezentată este ”Wiesn Pulver”, o substanță legală formată din mentol, zahăr și glucoză. Pe baza acestor informații, clubul nu va mai face nici un comentariu pe acest subiect”, a fost mesajul reprezentanților clubului Port Adelaide, la care joacă Watts. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult