Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sportiv bolnav „umilit” de angajații unui centru de conferințe, din Manchester

Un intructor de sală susține că a fost „umilit” de angajații unui centru de conferințe care nu i-au permis să se ducă la baie.

Blake Beckford suferă de colită ulcerativă. Bărbatul urma să aibă o întâlnire în Manchester în momentul în care a realizat că punga gastrică i s-a umplut, scrie Metro.

Sportivul, în vârstă de 36 de ani, avea nevoi urgentă să se ducă la toaletă pentru a o goli. Fiind în apropierea unui centru de conferințe, Blake s-a adresat recepționerei care i-ar fi spus că toaleta nu este destinată „persoanelor străine”.

Citește și
sinucis iasi
Un cunoscut sportiv din Iaşi s-a sinucis în maşina sa. Bărbatul a lăsat un bilet de adio

În ciuda faptului că bărbatul i-a vorbit acesteia despre problema medicală de care suferă, recepționera nu a putut fi de înduplecat.

„Nu sufăr de o boală care să fie văzută cu ochiul liber, însă mi se pare de bun-simț să-mi permită să mă duc la baie... M-au umilit și m-au dat afară, în timp ce punga gastrică era plină”, mărturisește Blake.

Acesta a adăugat că un local din apropiere i-a permis să se ducă la baie.

Sportivul a ales să-și spună povestea pentru a trage un semnal de alarmă asupra problemelor de sănătate mai puțin vizibile.

Imediat după ce Blake a făcut public cazul său, reprezentații sălii de conferință au reacționat. „Suntem extrem de dezamăgiți să auzim de experiența domnului Beckford și îi cerem iertare pentru cele întâmplate”, a declarat purtătorul de cuvânt al centrului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult