Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șoferiță către polițist, după ce a fost prinsă băută în Lugoj: ”Băi, tâmpitule, nu sunt beată! Sunt persoană publică!” VIDEO

O femeie prinsă beată la volan în Lugoj a făcut scandal polițistului care a oprit-o, spunându-i că este persoană publică, după ce l-a făcut ”tâmpit” pe omul legii. Mai mult, individa a încercat să plece în forță, dar a fost în cele din urmă oprită.

 

O femeie a făcut un scandal monstru sâmbătă seară, după ce a fost prinsă beată la volan în Lugoj, scrie Opinia Timișoarei.

Șoferița nu a acordat prioritate la o trecere de pieteni, motiv pentru care a fost oprită de un echipaj de poliție. Omul legii i-a verificat documentele, apoi a pus-o să sufle în fiolă.

 

După ce alcooltestul a arătat că era băută, femeia a început să facă scandal, cerând să fie lăsată în pace, întrucât ea este persoană publică.

”Băi, tâmpitule, eu nu sunt beată”, a strigat femeia la polițist, iar după ce a recunoscut că a băut ”o bere” a încercat să plece forțat, întrucât ”dacă bei o bere, în Germania ai voie să conduci”.

Citește și
femeie beată
Reacția unei șoferițe după ce a fost prinsă băută la volan, fără permis și cu doi copii în mașină

Polițiștii nu s-au lăsat însă intimidate, au reușit să o oprească pe femeia recalcitrantă și au lăsat-o fără permis.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult