Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer găsit leșinat de la băutură în mașină, cu un cadavru pe locul din dreapta. Poliția a făcut apoi o descoperire șocantă

Un șofer este acuzat în SUA că a condus în stare de ebrietate și a lovit mortal un pieton, după ce poliția a descoperit un cadavru pe locul din dreapta al mașinii mașina acestuia.

Nestor Joel Lujan Flores, în vârstă de 31 de ani, era în stare de ebrietate, leșinat peste volanul unui autoturism, care avea daune importante la capotă și la parbriz, când poliția l-a găsit sâmbătă seară, în parcarea unui restaurant din White Settlement, localitate aflată la 65 de km de Dallas.

Bărbatul a fost acuzat de omor prin imprudență în timp ce se afla în stare de ebrietate. El a mai fost condamnat în 2021 pentru conducere în stare de ebrietate, relatează NBC News.

„Detectivii cred că impactul a fost atât de puternic încât pietonul a fost aruncat în interiorul vehiculului și a ajuns pe scaunul pasagerului", a transmis poliția.

Un localnic care a văzut autoturismul lovit a sunat la poliție, iar un ofițer sosit la fața locului „a observat ceea ce părea a fi un corp uman fără semne de viață pe scaunul pasagerului din față”, a mai precizat poliția din White Settlement.

„El a crezut că a lovit un animal în Dallas și a continuat să conducă până la această parcare. Șoferul nu a anunțat niciodată poliția sau pompierii care au intervenit de urgență la acest incident", a mai transmis poliția.

Mașina lui Lujan Flores se afla în parcarea restaurantului de câteva ore când a sosit ofițerul.

„Rămășițe umane au fost localizate în apropierea carosabilului și este posibil să corespundă corpului victimei care a fost recuperat din interiorul vehiculului în parcarea restaurantului", mai spun polițiștii.

Lujan Flores se află în arest în White Settlement, cazul urmând să fie transferat către Biroul șerifului din comitatul Dallas.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult