Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șofer din Timiș, încătușat cu mare greutate de polițiști: „Mi-am luat o bere, îți dau un cap în gură de nu te vezi!”

Un șofer din Timiș s-a zbătut minute în șir până să fie încătușat de polițiști. Prinsese puteri pentru că din mașina unde fusese oprit de agenți se refugiase chiar într-un magazin, unde și-a mai luat o bere.

 

Șoferul băut a fost oprit la un filtru rutier organizat într-o localitate din Timiș, dar când s-a dat jos din mașină, a luat-o la sănătoasa, iar polițiștii au fugit după el, relatează publicația Opinia Timișoarei.

A fost tras pe dreapta în localitatea Ferendia, și a suflat în etilotest, care a arătat valoarea de 0,70. Potrivit legii, el a fost anunțat că va fi dus la spital pentru probe de sânge, moment în care a luat-o la fugă, oprindu-se într-un butic din apropiere unde și-a mai cumpărat...o bere.

Agenții s-au luat după el, și, cum nu au reușit cu vorba buna să-l convingă sa iasă si să-i însoțească, au decis sa-l imobilizeze și să-l ia cu forța.

Citește și
Politie Franta
Un șofer de 18 ani a rămas fără permis la 30 de minute după ce a luat examenul auto. Uluitor ce au descoperit polițiștii

Doar ca șoferul, un individ masiv, a opus rezistență cu toate puterile. Minute în sir s-au chinuit cei doi agenți să-l incatușeze, în timp ce bărbatul de 48 de ani i-a înjurat și a încercat sa scape de ei lovindu-i.

„Luați mâinile de pe mine, nu pune mâna pe mine! Mi-am luat o bere, îți dau un cap în gură de nu te vezi! Nu mă trage ca pe câine! Frână! Frână”, a strigat șoferul la oamenii legii. În final, a fost imobilizat și i s-a întocmit dosar penal.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult