Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șocul trăit de un bărbat care a aflat după căsătorie că „soția” lui este bărbat. Cum a descoperit că nu este femeie

Un bărbat din Indonezia a avut parte de un șoc în momentul în care a descoperit că soția lui este, de fapt, bărbat.  

Bărbatul în vârstă de 26 de ani s-a căsătorit cu iubita lui în urmă cu un an. La mai puțin de două săptămâni de la nunta lor mirele avea să aibă parte de un șoc – soția sa era, de fapt, bărbat.

Cei doi s-au cunoscut pe Instagram și au decis să se întâlnească și să înceapă o relație, relatează South China Morning Post.

Atunci când s-au întâlnit față în față, Adinda Kanza, care aparent era femeie, purta un niqab – un acoperământ tradițional purtat de unele femei musulmane care acoperă tot corpul, cu excepția ochilor.

Citește și
romeo dragnea
Bărbatul ucis de bomba pe care o construia se temea de o invazie a rușilor. Ce avea Romeo în curte

Femeia, care ar avea tot 26 de ani, i-a spus bărbatului că este o musulmană devotată și că familia ei a murit.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse. La momentul căsătoriei, Kanza a venit cu 5 grame de aur drept zestre, a relatat Morning Post.

Cât timp au locuit împreună Kanza a purtat niqab-ul în casă, chiar dacă cultura musulmană permite femeilor căsătorite să renunțe la costumul tradițional în prezența soților lor.

De asemenea, ea a evitat să aibă contact fizic cu soțul său. Aceasta folosea scuza că nu se simte bine pentru a-și evita partenerul.

Devenind suspicios, bărbatul a cercetat trecutul noii sale partenere de viață și a găsit casa familiei sale. Acesta a mers la adresă și a fost șocat să îi întâlnească părinții lui Kanza, în ciuda faptului că ea spusese că părinții eu au murit, conform NY Post. 

Familia nu știa că Kanza s-a căsătorit, cu atât mai puțin că s-a căsătorit cu un bărbat.

Kanza susținea că este femeie din anul 2020. Nu este clar care este orientarea sa sexuală sau identitatea de gen. Acesta le-ar fi spus anchetatorilor că s-a dat drept femeie și s-a căsătorit cu un bărbat pentru a fura bunurile familiei sale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult