Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șobolani de mărimea unor iepuri vor invada casele britanicilor în perioada următoare

Pe măsură ce temperatura din Marea Britanie începe să scadă, experții au avertizat că locuințele ar putea fi în curând afectate de șobolani de mărimea iepurilor care vor căuta hrană și căldură.

Experții au avertizat oamenii din Marea Britanie că șobolanii ar putea fi observați în curând în case și grădinile din întreaga țară, conform Daily Star.

Asta s-ar putea întâmpla pentru că după o vară călduroasă și cu hrană din abundență, acești șobolani au devenit de dimensiuni colosale și vor căuta adăpost de frig, pentru că pe măsură ce temperatura scade, scad și sursele de hrană ale viețuitoarelor.

Chris Bonnett, fondatorul Gardening Express, le-a transmis oamenilor înceapă pregătirea pentru acest lucru, și anume protejarea caselor și a grădinilor. El a sfătuit oamenii să așeze capcane pentru șobolani și să își curețe curțile de gunoaie și resturi care ar putea să îi atragă.

Astfel, oamenii trebuie să evite să hrănească păsările în această perioadă pentru a nu rămâne resturi în curți. Cei care au magazii trebuie să se asigure că nu există găuri prin care rozătoarele pot intra. De asemenea, hrana pentru animalele domestice nu trebuie depozitată în aceste magazii decât dacă este pusă în coș sau în găleți.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult