Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șmecheria prin care un tânăr a plecat cu un PlayStation 4 plătind doar 9 euro

Un tânăr din Franța a primit 4 luni de închisoare cu suspendare după ce a reușit să plece dintr-un supermarket cu un PlayStation 4 de 340 de euro, plătind doar 9 euro.

Tânărul în vârstă de 19 ani a cântărit consola la raionul de fructe și legume unde a primit codul de bare care indica suma de plată de 9 euro. Apoi a plătit la o casă ”self service” și a plecat fără nicio problemă din magazin, relatează estrepublicain.fr. Nu era prins de poliție dacă nu devenea lacom. Când a văzut cât de ușor este, a doua zi s-a întors pentru o lovitură asemănătoare, dar angajații magazinului au fost cu ochii pe el și l-au prins.

Incidentul s-a petrecut într-un supermarket din Montbéliar, estul Franței, în septembrie anul trecut. Hoțul a explicat poliției că a vândut consola PlayStation pentru 100 de euro, așa că s-a întors să mai dea o lovitură.

Pe 24 ianuarie 2019 a fost condamnat la 4 luni de închisoare, dar cu suspendare, potrivit presei franceze, adică nu va sta nicio zi în spatele gratiilor dacă în următorii 5 ani nu are nicio problemă cu legea.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult