Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Singapore, în stare de șoc după o crimă într-o școală. Cum s-a întâmplat tot

Un băiat în vârstă de 16 ani a reușit să șocheze tot Singapore după ce și-a ucis un coleg.

El și-a cumpărat de pe Internet un topor și și-a ucis un coleg în vârstă de 13 ani. Trupul băiatului a fost găsit în toaleta unei școli. În urma cercetărilor, s-a constatat că cei doi băieți nu se cunoșteau.

În urma incidentului, haosul a pus stăpânire pe școala River Valley. Elevii au fost ținuți în clase și le trimiteau părinților mesaje în care le spuneau că au văzut o persoană cu un topor. După ce băiatul de 16 ani a fost reținut, ei au fost lăsați să iasă din clase, notează BBC.

Agresorul a fost acuzat de crimă, ceea ce în Singapore ar putea duce la o condamnare la moarte, însă având sub 18 ani cel mai probabil el va primi închisoare pe viață.

Procurorii i-au cerut judecătorului ca adolescentul să fie arestat preventiv pentru evaluare psihiatrică. Ei au informat că băiatul a fost internat într-un spital de psihiatrie, după ce în 2019 a încercat să se sinucidă.

Gestul este cu atât mai mult mai șocant, cu cât violența în școli în Singapore este extrem de scăzută. În general, Singapore are una dintre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult