Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Șicanare periculoasă în trafic, surprinsă de camera de bord a victimei. Cum a fost filmat un șofer agresiv

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident periculos petrecut în județul Galați. Un individ, care conducea o mașină înmatriculată în Italia, a șicanat un alt șofer, care circula regulamentar, iar astfel a încălcat legea în mod repetat.  

Incidentul s-a petrecut în comuna Liești, din județul Galați.

Șoferul care a fost șicanat în trafic are camere instalate și în partea din față, și în spatele mașinii, așa că a filmat momentele cel puțin delicate prin care a trecut.

În imagini se vede cum o mașină bleumarin ajunge, de pe un drum lateral, în spatele celei din care se filmează. Șoferul pare nervos și insistă să intre în depășire. Când reușește să o facă, trage brusc de volan și intră pe contrasens. După ce face manevra și ajunge în față, oprește în fața mașinii pe care a depășit-o. Aceste șicane continuă, cu depășiri repetate pe linia continuă sau chiar pe trecerea de pietoni, până când cel care este amenințat oprește în fața unui sediu de poliție.

Polițiștii au văzut aceste imagini pe un grup al șoferilor și s-au auosesizat. L-au și identificat pe șoferul agresiv și, potrivit legislației, cel mai probabil îl vor amenda și îl vor lăsa fără permis de conducere pentru cel puțin 60 de zile.

Citește și
sicane trafic
Scene periculoase filmate pe o șosea din Cluj. Un polițist a șicanat în trafic un șofer, pe motiv că mergea prea încet

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult