Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a pierdut telefonul, dar l-a găsit la 10 mii de km depărtare. Cum a descoperit totul

O studentă care și-a pierdut telefonul mobil a fost șocată să afle apoi că acesta a ajuns la aproape 10 mii de kilometri depărtare, în Hong Kong.

Lainey Fricker-Harriston este o tânără de 20 de ani, din Marea Britanie, care și-a pierdut iPhone-ul, luna trecută, în timp ce se afla la cumpărături.

Tânăra spune că ”avea întreaga sa viață în acel telefon” și se gândea că acesta este pierdut pe undeva prin zonă, iar la un moment dat îl va găsi. Cu toate acestea, Lainey nu și-ar fi închipuit că iPhone-ul ei a ajuns în cealaltă jumătate a planetei.

”La o zi după ce l-am pierdut, am mers să îmi iau altul. Nu era oricum un telefon foarte scump, era destul de vechi”, a spus Lainey, care totuși a activat o funcție a telefonului pentru a bloca accesul, potrivit Mirror

Ulterior, tânăra studentă a primit mai multe mailuri care trezeau suspiciuni, iar după o lună a descoperit că telefonul său a fost activat cu o nouă cartelă. Astfel, Lainey a deschis aplicația Find My iPhone (n.r. - o aplicație de localizare a telefonului) și a descoperit că acesta a fost localizat în Hong Kong. 

Citește și
Cât costă Samsung Galaxy Fold
A fost lansat "primul smartphone pliabil din lume". Cât costă Samsung Galaxy Fold

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult