Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia care și-a părăsit soţul pentru fiul vitreg, pe care l-a crescut de la 7 ani, a născut și cel de-al doilea copil

Marina Balmașeva, influencer popular în Rusia, a născut și cel de-al doilea copil, după ce s-a căsătorit cu fiul ei vitreg pe care l-a crescut de la 7 ani. Povestea celor doi a făcut înconjurul lumii în urmă cu aproape trei ani.

Marina Balmașeva, cunoscută în Rusia pentru sfaturile de diete pentru slăbit, și-a părăsit soțul pentru a se căsători cu fiul ei vitreg, Vladimir „Vova” Shavirin, în ciuda diferenței de vârstă dintre cei doi. Marina are 38 de ani, iar Vladimir 23, relatează Daily Star.

Anterior, femeia a fost căsătorită cu tatăl lui Vladimir, Alexey Shavyrin, în vârstă de 47 de ani, care acum are grijă de cei cinci copii adoptați ai lor, însă ea refuză să spună dacă are vreo legătură cu ei în prezent. Marina Balmașeva a divorțat de primul soț după 10 ani de căsnicie.

Aceasta nu este îngrijorată de faptul că Vladimir Shavyrin va fi recrutat pentru războiul din Ucraina, deoarece are o scutire medicală în cazul unei convocări.

Marina Balmașeva spune că cel de-al doilea soț are „cei mai fermecători ochi albaștri din lume”.

Fostul soț a acuzat-o pe femeie că l-a sedus pe băiatul ei când a venit acasă de la Universitate.

„Mi-a sedus fiul... Nu avusese o prietenă înainte de ea. Aș fi iertat-o dacă nu ar fi fost fiul meu... ”, a mărturisit Alexey. 

„Am regretat că am distrus familia? Și da, și nu. Am vrut să mă întorc la fostul meu? Nu”, a povestit ea. 

După ce și-a dezvăluit relația, mulţi au încurajat-o să facă operaţii estetice ca să fie mereu tânără, însă femeia a declarat că nu vrea să pară altceva decât este. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult