Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-a bătut colegul de cameră până l-a băgat în comă și și-a făcut poze cu el

Un bărbat din Marea Britanie care și-a lovit grav colegul de cameră și și-a făcut poze cu el a fost arestat.

După atac, Jonathan Shutler în vârstă de 28 de ani s-ar fi culcat și a anunțat serviciile de urgență 13 ore mai târziu, la rugămintea unui prieten. De asemenea, după ce l-a lovit, și-ar fi făcut și poze cu el, informează Metro. Victima a fost plasată în comă indusă, după ce a suferit mai multe fracturi și leziuni cerebrale. Shutler ar fi declarat că totul a început după ce a furat un obiect de la victimă. Camerele de luat vederi au surprins atacul. Shutler l-a călcat în picioare pe bărbat, folosindu-se de un aragaz și de un perete pentru a-și păstra echilibrul. În timpul în care prietenul său era pe jos, Jonathan i-a furat bani din portofel, i-a scrumat pe cap și s-a așezat pe el.

Dimineața următoare, Shutler a invitat un prieten la micul dejun, iar când cei doi au venit acasă, prietenul său l-a rugat pe acesta să cheme o ambulanță. Shutler ar mai fi avut un trecut violent. Potrivit autorităților, l-ar fi lovit pe un alt bărbat cu un echipament pentru golf. Acesta a fost arestat și va petrece opt ani în închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citește și
bataie tulcea
Atac între două clanuri rivale în Tulcea. Mai mulţi indivizi au desfigurat în bătaie un bărbat

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult