Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Seri de film într-un parc din București. Accesul este gratuit în limita a 200 de locuri

Your browser doesn't support HTML5 video.

Parcurile din București sunt la mare căutare. Odată cu lăsarea serii, aleile prind viață, iar oamenii profită de răcoare și se relaxează ori fac mișcare.

În plus, de curând, într-o astfel de oază de verdeață a fost deschis și un cinematograf în aer liber, care poate găzdui până la două sute de persoane.

Pe Insula Artelor din Parcul Titan, transformată într-un imens cinematograf, s-au auzit vineri seară, preț de aproape două ore, doar replici din filmul "În absența dumneavoastră". Pelicula a rulat pe un ecran uriaș, iar spectatorii, mângâiați de vântul răcoros, s-au bucurat de producție.

Cuplu: „Ideea de a ieși din casa, de a te bucura de aerul de afară și în același timp să te relaxezi la un film - foarte interesant.”

La evenimentul numit "Cinema în aer liber" au participat aproximativ 200 de persoane care au fost nevoite să respecte toate măsurile de siguranță.

Citește și
tobogan
Un bărbat a murit, după ce a rămas blocat într-un tobogan al unui parc de distracții. A strigat disperat după ajutor

Scaunele au fost așezate la 2 metri distanță, iar masca de protecție a fost purtată pe toată durata filmului. Dar, bineînțeles, înainte să intre le-a fost măsurată temperatura.

Femeie: „Foarte frumos, s-au respecat masurile de siguranță. E plăcut, ne mai relaxează, ne mai face să ne gândim la altceva.”

La film în aer liber sunteți așteptați în fiecare seară până în 13 septembrie. Intrarea este gratuită, dar trebuie să știți că, odată ocupate cele aproximativ două sute de scaune, organizatorii nu mai permit accesul publicului.

Alții au optat pentru o plimbare prin parc - fie la pas, fie cu bicicleta, trotineta sau cu rolele.

Femeie: „Foarte bine, este o mare plăcere se ne plimbăm acum seara după ce am terminat toate treburile, e o mare bucurie.”

Dornici să facă un pic mai multă mișcare, unii și-au dat întălnire pe terenul de fotbal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult