Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Secție de pediatrie din Caraș-Severin, renovată de jandarmi. Militarii lucrează în spital în afara orelor de program

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acțiune impresionantă a jandarmilor din Caraș-Severin, venită chiar în preajma Zilei Copilului. Împreună cu o asociație din zonă, militarii vor să schimbe fața secției de pediatrie a Spitalului din Caransebeș.

Așa că, pe de o parte, strâng fonduri, pe de alta muncesc la renovarea saloanelor în afara orelor de program.

„Ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri!”, au spus salvatorii, care nu sunt la primul proiect de acest fel.

Așa arată acum secția de pediatrie a Spitalului din Caransebeș. Lipsa investițiilor a făcut ca saloanele să se degradeze în timp.

O asociație a pus însă bazele unui proiect menit să renoveze locul.

Iar în ajutor au sărit jandarmii și pompierii din oraș - cu donații și forță de muncă. În timpul lor liber, salvatorii vin să lucreze la spital.

Citește și
bebelus
Caz îngrozitor în Prahova. Bebeluș la terapie intensivă, după ce a ajuns să cântărească mai puțin decât la naștere

Plt. adj. Marius Săvulescu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Caraș-Severin: „Dorința noastră este una comună, acea de a crea un mediu curat și îngrijit pentru copiii aflați în spital. Am preluat un salon și bucătăria. Fiecare salon va avea intimitatea lui. Vom incerca să modernizăm acum și bucătăria, cabinele de duș, toaletele”.

Momentan, se lucrează la jumătate din secție, dar în final va fi reamenajat tot etajul. Investiția se ridică la 80.000 de euro, bani din donații.

Adina Pasăre, președintele Asociației „Cuib de vise”: „Sunt oameni care au venit și au preluat un salon. Se vor ocupa în totalitate de ce ține de renovarea acestor saloane pe care ei le-au adoptat”.

Cei care vor să se implice pot ajuta la lucrări, luând legătura cu jandarmii pe pagina de Facebook sau pot face donații.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult