Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal monstru la un botez din Lugoj. Un individ eliberat din închisoare s-a luat la bătaie cu familia fostei iubite

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal cu polițiști și jandarmi la o petrecere de botez din Lugoj. Un individ eliberat nu de mult din închisoare s-a încăierat cu rudele fostei iubite, cu care a dat nas în nas la petrecere.

Un bărbat a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar cinci indivizi au ajuns la poliție, încătușați. Oamenii legii au împărțit zeci de amenzi în urma încăierării.

Polițist: "Ultimul avertisment: dă-te la o parte că folosesc sprayul! Are nevoie de îngrijiri medicale!".

Petrecerea a avut loc la o bază sportivă din oraș. Printre invitați s-a aflat și un bărbat care ieșise de două săptămâni din închisoare, unde ispășea o pedeapsă pentru furt.

S-a întâlnit însă cu fosta iubită și cu rudele ei, iar în scurt timp a izbucnit un scandal monstru. Apoi au început să se bată, iar un bărbat a căzut fulgerător la pământ. 

Citește și
Miorița în variantă bistrițeană. Cioban lăsat într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut cu bâta de un alt cioban
Cioban din Bistrița-Năsăud, lăsat într-o baltă de sânge, după ce a fost bătut cu bâta de un alt cioban
S-au dat 18 amenzi, în valoare totală de 20.000 lei

 

Remus Mezinca, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Timiș: "Din informațiile pe care le avem în acest moment, este vorba despre un conflict mai vechi, despre o persoană cunoscută cu antecedente penale și rudele fostei iubite. Toate persoanele participante la scandal au fost încătușate".

Chemate de martori, trupele de intervenție au ajuns la locul unde cei veniți de la biserică își împărțeau pumni și picioare.

Andreia Jerdea, purtător de cuvânt IPJ Timiș: "Polițiștii Municipiului Lugoj i-au identificat pe cei în cauză. Au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 20.000 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, scandal și obstrucționarea organelor de poliție în luarea măsurilor legale”.

Bărbatul rănit este în stare stabilă, spun medicii. Acum anchetatorii vor stabili de la ce a pornit întreg scandalul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult