Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal între proprietarul unei pensiuni și un grup de tineri care au dat muzica tare. „Ne-a trimis în camere de la 22”

Scandal între proprietarul unei pensiuni din Bușteni și turiștii cazați. Tinerii spun că proprietarul i-a trimis în camere de la ora 22 și le-a oprit curentul, în timp ce bărbatul susține că aceștia au dat muzica prea tare și deranjau restul turiștilor.

Incidentul a avut loc duminică, 2 ianuarie, în jurul orei 02:00. Polițiștii din Bușteni au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că are un conflict cu administratorul pensiunii în care se află cazat, scrie Observatorul de Prahova. Imaginile din timpul scandalului au fost postate pe TikTok. Persoana care a publicat imaginile a povestit că proprietarul le-a cerut să intre în camere la ora 22:00. „În seara de Revelion când a văzut că nu dormim a oprit curentul”.

Vedeți VIDEO aici. Pe de altă parte, proprietarul vilei susține că tinerii care s-au cazat la pensiune au avut un comportament neadecvat. „În noaptea de 1 spre 2 ianuarie s-a întâmplat totul, nu de Revelion. O altă familie cazată ne-a rugat să le cerem tinerilor să facă un pic de liniște. La rândul meu i-am rugat să stea în living. Tinerii nu au publicat toată filmare. Nu le-am întrerupt curentul. Am tot lăsat de la mine, dar deranjau pe toată lumea, inclusiv vecinii. Au mutat frigiderele, paturile… Este ultima dată când mai închiriez. Nu mai îmi trebuie așa ceva”, a precizat proprietarul pensiunii pentru sursa citată.

Potrivit polițiștilor, între bărbatul care a sunat la 112 și administratorul pensiunii ar fi izbucnit un conflict verbal pe motivul unor neînțelegeri legate de intensitatea sonorului muzicii pe care turiștii o ascultau, acesta din urmă adresându-le injurii. 

Polițiștii l-au amendat pe proprietarul pensiunii pentru injurii și expresii jignitoare, dar și pentru neîntocmirea fișelor de anunțare a sosirii și plecării persoanelor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult