Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Scandal cu iz sentimental între doi bărbați, în Baia Mare. Unul dintre ei a fost salvat din balconul unei pensiuni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Intervenție în forță a agenților de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale pentru salvarea unui bărbat din balconul unei pensiuni din Baia Mare.

 

Individul, în vârstă de 72 de ani, din județul Iași, s-ar fi cazat aseară cu un alt bărbat, spun surse din anchetă, iar între cei doi s-ar fi iscat o aprigă ceartă sentimentală.

Aşa că ieșeanul a ieșit pe balcon și a amenințat că își face rău, dar a fost calmat de autoritățile ajunse la fața locului.

Nu se cunosc cauzele de la care a pornit ceartă dintre cei doi, dar bărbatul era vizibil afectat.

În timp ce negociatorul încerca să-l liniștească, doi mascați au intervenit rapid. Unul a reușit să-l prindă peste un paravan din balconul vecin, iar al doilea a escaladat balconul și l-a imobilizat.

Și echipaje de pompieri și de la Serviciul de Ambulanță au venit în sprijin, iar individul a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Anca Pop, Purtătorul de cuvânț al IPJ Maramureș: "În urma colaborării dintre polițișții de ordine publică, negociator și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale aceșția din urmă au reușit imobilizarea bărbatului".

Bărbatul urmează să fie supus unei expertize psihiatrice pentru a se află dacă are discernământ, iar polițiștii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc incidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult