Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Sătenii din Las Fierbinți, puși pe jar de apariția lui... Alice! Săptămâna aceasta, comedia a fost lider absolut de audiență

„Cine-i Alice?” – aceasta a fost întrebarea de pe buzele tuturor telespectatorilor, joi seară, de la ora 20:30, în timp ce au urmărit un nou episod Las Fierbinți.

Cu întorsături de situație, momente amuzante și apariții neașteptate, comedia a fost lider absolut de audiență în serile de miercuri și joi.

Un simplu apel telefonic primit de primarul Vasile a dus la tulburarea întregului Fierbinți, în episodul de joi seară. Alice urmează să vină în sat! Dar, „Cine-i Alice?”, a întrebat Dalida, derutată de reacția emoționată a primarului, la primirea acestei vești. „Alice asta era cea mai frumoasă din școală! Și frumoasă și deșteaptă și haioasă și de gașcă – ce să mai, mă? Le avea pe toate! Era de nota 100. Toți erau în limbă după ea!”, i-a explicat Aspirina, colegă de generație cu Alice, Dalidei. „Dă-mi un lichior că simt că mă ia invidia, chiar dacă n-am văzut-o niciodată!”, a răspuns secretara copleșită.

Comedia a fost lider absolut de audiență, atât miercuri, cât și joi seară. În medie, cele două seri de Las Fierbinți au înregistrat 9.8 puncte de audiență și 28.4% cotă de piață, în rândul publicului național, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. În timp ce postul de televiziune clasat pe locul secund a avut 6.6 puncte de audiență și 19.2% cotă de piață. La nivel național, în medie, peste 1.8 milioane de români s-au uitat la serial.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, pe ulițele celui mai iubit sat din România, personajele îndrăgite de o țară întreagă vor avea parte de noi întâmplări haioase. Episoadele pot fi urmărite în avans pe VOYO.

Citește și
festival pestisani
Festivalul lui Firicel din Las Fierbinți aduce magie în Peștișani. Premiera „Moromeții 3” și Taraful Caliu, atracțiile serii

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult