Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Russel Crowe va juca în ecranizarea romanului „Cartea oglinzilor”, scris de Eugen Ovidiu Chirovici

Your browser doesn't support HTML5 video.

După un succes răsunător în țări precum Marea Britanie, Italia, Germania și chiar peste ocean, romanul „Cartea oglinzilor” scris de autorul român Eugen Ovidiu Chirovici va fi ecranizat la Hollywood.

Personajul principal va fi interpretat de actorul Russel Crowe, care a luat Oscarul pentru rolul din „Gladiatorul".

Adaptarea cinematografică a romanului "Cartea Oglinzilor" scris de Eugen Ovidiu Chirovici a fost anunțată de publicația Variety. Anunțul a fost facut ulterior și de autor.

„În sfârșit, pot să vă dau vestea cea mare: The Book of Mirrors / Cartea Oglinzilor ajunge pe marile ecrane, cu Russell Crowe în rolul principal. Filmările încep în ianuarie, iar premiera va avea loc la festivalul internațional de la Toronto, în septembrie 2023” a spus autorul.

Romanul a fost publicat prima dată în limba engleză, apoi în limba română. A avut un succes uriaș în țări precum Germania, Italia și Olanda și este singurul titlu al unui scriitor român cu drepturi de publicare vândute în peste 40 de țări.

Citește și
carti
După doi ani de pauză, Bookfest și-a redeschis porțile. Ce titluri au impresionat vizitatorii

Filmul se va numi "Sleeping Dogs", iar Russel Crowe îl va juca pe Roy Freeman, un detectiv retras, care suferă de Alzheimer și se confruntă cu consecințele unui caz vechi anchetat de el. Un deținut arestat de el își susține nevinovăția.

Regizorul-scenarist Adam Cooper a declarat că pentru acest rol complex Russel Crowe este cel mai bun. De-a lungul carierei sale, Russell Crowe a aparut în peste 45 de filme și trei seriale de televiziune și a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul din "Gladiatorul".

Eugen Ovidiu Chirovici, jurnalist, economist și fost mare maestru al francmasoneriei Marea Loja Națională din România este autorul a 15 romane, majoritatea polițiste.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult