Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Rudele credeau că a murit în accident și l-au incinerat. După nouă ani, l-au găsit pe bărbat pe stradă

Un bătrân din China despre care se credea că a fost incinerat în urmă cu nouă ani după ce a fost implicat într-un accident a fost găsit în viață.

Rudele lui Zhuo Kangluo știau că acesta a fost găsit mort, pe marginea drumului, în urma unui accident petrecut după ce acesta a plecat de la azil de bătrâni, în 2014.

Recent, însă, autoritățile din Chongqing au intervenit în urma unor plângeri privind un bărbat cu un comportament bizar și l-au plasat pe lista persoanelor dispărute. Ulterior, acesta a fost identificat ca fiind Zhuo Kangluo de către nepotul său, care l-a recunoscut într-un poster afișat de autorități, conform Daily Star.

Inițial, polițiștii nu au reușit să îl identifice pe bărbat, acesta refuzând să le răspundă la întrebări, însă au efectuat un test ADN care a confirmat totul.

Se pare că în urmă cu nouă ani, un bărbat care a murit într-un accident rutier a fost identificat greșit de rude și vecini ca fiind Zhuo.

Trupul acestuia a fost incinerat după ce nepotul său nu a dorit o autopsie.

Acum, autoritățile chineze depun eforturi ca să îl identifice pe bărbatul al căruit trup a fost incinerat în 2014, în locul lui Zhao.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult