Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii se bucură din plin de vacanța de 1 Decembrie. Cum au ales să-și petreacă zilele libere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cinci zile libere numai bune de mers pe munte sau de stat într-un jacuzzi în aer liber!

Vacanța de 1 decembrie i-a scos pe români din case și i-au purtat pe creste, pe poteci sau la malul mării. Pe litoral, termometrele au indicat chiar 18 grade, în penultima zi de noiembrie.

Larisa își petrece vacanța la munte, dar vrea să se simtă ca la mare. Aici un sejur de 3 nopți, cu mic dejun inclus și un prânz tradițional costă 1700 de lei. Într-o vilă de 5 stele din Sinaia, fiecare cameră poartă numele unei localități vestite din lume. Chiar și mobilierul este inspirat de acolo.

„După un an plin de muncă, așteptăm cu nerăbdare aceste momente de relaxare, este un loc minunat și recomand tuturor”, spune Larisa.

„În plus, aceștia au la dispoziție serviciul de masaj, două saune, una umedă și una uscată și Jacuzzi în exterior”, a declarat recepționera unei vile de 5 stele din Sinaia.

Citește și
Încă un angajat de la metrou, confirmat pozitiv cu coronavirus. Reacția companiei
Cum va circula metroul în perioada 27 noiembrie - 1 decembrie. Programul anunțat de Metrorex

Pentru iubitorii de natură, muntele este cea mai bună variantă. Marcelino sudiază la București, dar în acest weekend prelungit a dat o fugă până la Sinaia. „E un loc minunat, cu munți minunați, poți să faci cățărări, mergi în drumeție, cu bicicleta, o adevărată distracție”, a mărturisit turistul francez. „Am mers prin mai multe cabane, am vrut să stăm într-un refugiu, nu am reușit, o peripeție întreagă”, a spus un alt turist.

Și la mare, faleza a fost plină ochi. Temperaturile generoase și faptul că a fost dezlegare la pește au fost scuza perfectă pentru a umple cherhanelele din Olimp și Agigea.

Clienții au așteptat și două ore să primească un platou pescăresc.

După o masă copioasă, mulți au făcut o plimbare. Duminică, la Constanța, a fost vreme de primăvară.

„Ne bucurăm de vacanță. Marea destul de drăguță, are niște culori foarte frumoase și toamna”, a spus o turistă.

Meteorologii anunță vreme bună și în prima zi a săptămânii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult