Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii încep să reclame probleme cu motorul la noile Duster și Jogger: ”M-a exasperat”. Cât de gravă e situația | VIDEO

Românii încep să reclame probleme la motorul noilor Jogger și Duster, care afișează erori sau chiar se opresc brusc. În paralel, Renault a lansat o rechemare pentru modelele echipate cu motorul hibrid de 1.6 litri, care se află și pe mașinile românești.

Renault a lansat o rechemare a modelelor echipate cu motorul hibrid de 1.6 litri, care dă mari bătăi de cap clienților, scrie Profit.

Este vorba despre modelele Clio, Arkana, Megane și Captur, toate echipate cu motorul 1.6 E-Tech, care se află însă și pe noile modele Jogger și Duster 3. Șoferii români încep, de altfel, să reclame și ei aceleași probleme ca mașinile din Franța.

Întrucât acțiunea Renault nu este una de siguranță, rechemarea nu trebuie comunicată autorităților, dar se derulează din cauza plângerilor din ce în ce mai numeroase ale clienților.

Potrivit publicației franceze l’Argus, este vorba despre pierderea puterii motorului și afișarea mesajului privind supraîncălzirea cutiei de viteze.

Citește și
duster
VIDEO. Organizația Euro NCAP, cunoscută pentru evaluările siguranței vehiculelor, a testat rezistența noului Dacia Duster 3

Practic, este o scurgere de ulei cauzată de o garnitură, ulei care se scurge în motor și generează supraîncălzirea.

”M-a exasperat de câte ori mi s-a aprins în 2.000 km”

Treptat, și șoferii români de Jogger și Duster echipate cu motorul 1.6 E-Tech au început să reclame erori. „M-a exasperat de câte ori mi s-a aprins în 2.000 km. Jogger nou”, scrie un șofer pe un grup al posesorilor de Dacia.

Un altul spune că Duster-ul care are doar 1.000 de km s-a oprit pur și simplu în mers și a afișat mesajul ”Pericol avarie cutie de viteze”.

Dacia nu a anunțat până acum nicio acțiune de rechemare pentru acest tip de defecțiune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult