Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii au încins grătarele de Sfânta Maria. Zonele de relaxare de lângă București s-au animat de la primele ore

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cum din diverse motive nu toată lumea a ajuns la mare sau la munte, au mers de minune si micii la iarbă verde.

Zonele de promenadă și de relaxare de lângă București s-au animat de la primele ore, iar grătarele au vestit în împrejurimi care este meniul zilei.

La Cernica, vântul a purtat prin toată pădurea miros de grătar încins, pe care s-au perpelit mititeii grăsuți și fleicile suculente. Bărbat: „Am început cu piept de porc, cu grăsime, cu mici, cu ceafă de porc, aripioare, pulpe de pui și am terminat cu legumele.” Bărbații au dat testul grătarului, în timp ce doamnele au pregătit salatele. Bunicii au fost alături cu sfaturi utile, astfel că ieșirea la iarbă verde nu a însemnat doar o masă copioasă, ci un eveniment de familie. Bărbat: „Un grătar de ziua ficei mele, Maria.” Fetiță: „Ne-am jucat și am mâncat.”

Reporter: Cine a gătit?

Fetiță: „Tati și mami, adică doar tati a gătit la grătar.”

Dacă în trecut trebuia să "te lupți" pentru un loc în Pădurea Cernica, cei care au ieșit joi la iarbă verde au avut de unde alege. Cele mai multe mese sunt goale semn ca vremea mult prea călduroasă și zilele libere i-au împins pe oameni către munte sau mare. Iar cei care au rămas totuși în București, au căutat răcoarea la piscină. Unii nici nu s-au mai gândit la mare când s-au trezit înconjurați de palmieri. Femeie: „Noi venim de la Brașov si e foarte fain aici. Ne simțim cu palmierii ca în vacanță.” Femeie: „E foarte mișto atmosfera, muzica, apa. Îmi place mai mult decât la mare.”

Bărbat: „La mare parcă e prea haos, aici îmbină atmosfera de relaxare cu muzica, un pic de distracție.” Bărbat: „Italia este frumoasă, nu se discută. Dar pot să vă asigur că ăsta este cel mai frumos loc din Europa.” Bărbat: „Ne place, cred că trebuie să vă promovați mai mult țara.”

Dacă vreți să mergeți la piscină în aceste zile o să dați de la 120 de lei în sus. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult