Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Românii au încins grătarele de 1 Mai. Vremea rece de afară nu i-a descurajat

Your browser doesn't support HTML5 video.

La munte, cei mai harnici au încins deja grătarele. Turiștii care au plecat devreme din București au avut parte de un trafic lejer și acum se pregătesc de prânz, la iarbă verde.  

Mulți sunt la primul grătar în aer liber din acest an, așa că au aprins focul devreme și socializează în jurul lui.

Majoritatea pun pe jar carne din belșug. Oamenii se bucură că au prins o zi fără ploaie, deși afară este destul de răcoare. Sunt numai 15 grade la Brașov, dar soarele iese din nori când și când. Mulți au venit la munte doar pentru o zi, mâine vor reveni la serviciu.

Cei care au plecat de dimineață din București au fost inspirați. Drumul Național 1 a fost destul de liber. De exemplu, distanța de 50 de kilometri dintre Câmpina și Predeal s-a putut parcurge într-o oră și jumătate, ceea ce e foarte bine pentru o zi de vacanță. Este posibil ca traficul să se aglomereze mai târziu.

Citește și
isu buc
Grătar cu scandal la ISU București. Un fost pompier a fost condamnat la închisoare pentru că și-a lovit superiorul

Și cei care au rămas acasă de 1 Mai petrec în jurul grătarelor sau la terase. Mulți au ținut să iasă la pădure, ori să facă picnic în poienițe sau pe malul apelor.

O parte dintre cei care au rămas în Capitală în aceste zile libere au venit la grătar la padurea din Cernica.

Au venit cu gașca sau cu familia, mulți dintre ei încă de dimineață, ca să prindă un loc în spațiul amenajat. Atmosfera este una de relaxare și voie bună, oamenii ascultă muzică, se joaca cu mingea, iar în aer plutește fumul de grătar.

Domnii sunt cei care se ocupă de grătar, iar doamnele de salata și aranjarea mesei. Pe multe grătare sunt și legume, pentru cei care țin post.

Cei care au rămas în București și nu sunt fani grătare în natură, dar le este poftă de un mic sau o friptură, pot merge la terasele care organizează evenimente de 1 Mai.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult