Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Regulamentul unei școli ar putea fi schimbat din cauza sânilor unei profesoare

Regulamentul unei școli ar putea fi schimbat din cauza sânilor unei profesoare. Este vorba despre o profesoară transgender, Kayla Lemieux, ai cărei sâni falși foarte mari au atras critici.

Mai mulți părinți care au copiii la școala din Ontario, Canada, unde predă Kayla Lemieux s-au plâns de faptul că sânii profesoarei au sânii mult prea vizibili prin haine, conform Daily Star. 

Apoi, conducerea școlii îi cere directorului să elaboreze un regulament clar pentru a menține standarde adecvate și profesionale în privința ținutei.

Reprezentanții școlii au transmis un email oficial către profesori după ce a primit plângerile. „Am dori să profităm de această ocazie pentru a reitera comunității noastre că ne angajăm să stabilim și să menținem un mediu de învățare și de lucru sigur, grijuliu, incluziv, echitabil și primitor pentru toți studenții și personalul”, au transmis ei.

Kayla, cunoscută anterior ca Stephen Hanna, ar fi început să facă tranziția de la bărbat la femeie, anul trecut, potrivit site-ului Reduxx.

Imaginile cu ea au devenit foarte cunoscute pe Internet, prin prisma sânilor foarte mari.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult