Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unui patron de bar, după ce șase clienți au băut 27 de beri la micul dejun și nu au plătit

Șase studenți veniți în Italia prin programul Erasmus au consumat 27 de beri la micul dejun, alături de cafea și cornuri și la final au plecat fără să plătească nota.   

„Era ora 8 dimineața. Au stat cinci ore, au plecat puțin câte puțin, nota de plată a fost de 95 de euro. Am adus-o la masă, dar au rămas doar câțiva, au spus că vor plăti, dar a fost doar o scăpare de câteva secunde și nu i-am mai văzut”, a povestit proprietarul barului, potrivit Il Messaggero.

Grupul de șase tineri nu a fost reclamat, iar o săptămână mai târziu povestea a luat o întiorstătură neașteptată.

„De data aceasta e din vina mea", a explicat Giuseppe, care a primit scuze din partea băieților.

„Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu am fost conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni, ne cerem scuze sincere pentru neplăcerile cauzate. Suntem studenți Erasmus la Roma și nu ne mai aflăm în Bari, dar vă rugăm să ne furnizați un Iban pentru a efectua imediat transferul bancar. Ne cerem scuze din nou”, au scris cei șase tineri într-un e-mail.

Citește și
Mette Frederiksen
Bărbatul care a atacat-o pe Mette Frederiksen, premierul danez, este străin şi a fost arestat. Consumase alcool şi droguri

Giuseppe a apreciat e-mailul tinerilor studenți și i-a invitat, din nou, în cafeneaua lui.

„A fost o glumă, au făcut o greșeală, dar mă bucur că au înțeles greșeala și că s-a rezolvat în acest fel”, a spus patronul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult