Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacțiile străinilor la un clip surprins în Vaslui: ”Nu e de mirare că Borat s-a filmat în România”

Scene ca-n Las Fierbinți, filmate în Vaslui, s-au viralizat pe rețelele de socializare în ultimele ore.

O înregistrare de pe o cameră de supraveghere dintr-un sat din Vaslui i-a amuzat copios inclusiv pe străini după ce a fost preluată de mai multe pagini de Reddit.

Imaginile publicate de userul zeg685 pe Reddit cu titlul ”Stai beat în mijlocul drumului, ce ar putea merge prost?” surprind un bărbat, cel mai probabil băut, stând în mijlocul unui drum din Vaslui. Apoi apare o dacie care tractează o căruţă cu tot cu cal și încărcată cu lemne. Mașina accelerează pe lângă bărbatul din drum iar din cauza vitezei căruța ajunge în şanţ, calul este rănit iar bărbatul din căruță se prăbușește de pe lemne pe stradă. Pe final, bărbatul din drum ajunge și el în șanț. Imaginile pe cât de bizare, pe atât de amuzante au atras reacții atât de la români, cât și de la străini.

Un alt utilizator vacaroiu a montat clipul pe muzica din Dosarele X. ”Ăla din căruţă e mai beat decât ăla din drum”, ”E cel mai bun moonwalk văzut de mine de la Michael Jackson încoace”, ”Noul sezon din Las Fierbinţi arată excelent” sunt câteva dintre comentariile lăsate de români.

Clipul a ajuns însă şi pe alte subcategorii de Reddit, inclusiv pe /r/europe/. Iată câteva dintre reacțiile străinilor: ”Ce naiba au consumat toți?”, ”E un video pur şi simplu fantastic. M-aş simţi ca acasă în România”, ”Wow, este tare. Nu e de mirare că Borat s-a filmat în România”.  Clipul a strâns peste 140.000 de vizualizări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult