Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacțiile arădenilor când au văzut că primăria instalează deja luminile de Crăciun

Your browser doesn't support HTML5 video.

Aradul se pregăteşte de Crăciun, deşi afară e cald şi mai sunt două luni până atunci! Administraţia locală a decis că e bine să nu piardă vremea, dacă tot e frumos afară şi ornamentele să fie montate până la sfârşitul acestei luni.

Angajaţii care împodobesc de zor, spun că e mai plăcut să lucrezi pe vreme bună, dar trecătorii privesc amuzaţi toată agitaţia!

Aradul este frumos împodobit cu exact 2 luni înainte de ajunul Crăciunului. Chiar dacă e toamna blândă, şi trecătorii sunt în tricouri- angajaţii unei firme agata ornamentele de iarnă.

Bărbat: "Acum chiar că nu mi se pare în ordine, dar hai să ne uităm, chiar le montează ? Daaa... pe fiecare stâlp...anomalia asta de temperatură, cu încălzirea asta globală, cât ştiu şi eu, a avut de suferit perturbări, dar asta e."

Femeie: "Luna viitoare ar fi suficient şi ar lucra aşa cum trebuie să se lucreze. Temperaturile astea mai ţin până duminica, o să vină şi la noi frigul, o să plângem noi după timpul ăsta frumos."

Bărbat: "Ce să facem, mai bine acum decât când o să plouă sau să ningă. Cam ciudat, dar asta e".

Oficialii din primărie spun că aşa lucrează ei, mai lent, ca să fie bine!

Ralu Cotrău, purtător de cuvânt Primăria Arad: "În fiecare an operatorul care asigura iluminatul festiv în Arad începe pregătirile de sărbători în această perioadă, chiar dacă temperaturile de afară ne trimt cu gândul la o primăvară târzie. Pentru începutul lunii decembrie, iluminatul festiv trebuie finalizat."

Copiii vor începe călătoriile cu tramvaiul lui Moş Crăciun abia la începutul lui decembrie, când se vor aprinde şi luminile în bradul din centrul oraşului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult