Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unor copii din Iași care l-au văzut pe Moș Crăciun care vine cu mașina de pompieri. „Moșu' merge cu sania de obicei”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atmosferă de sărbătoare la Iași, unde s-a deschis, miercuri, Piața de Crăciun. Luminițele a fost aprinse chiar de Moș Crăciun, care a venit anul acesta cu mașina pompierilor.  

Copiii s-au bucurat și de zăpadă, chiar dacă fulgii erau de săpun. Peste 1.000 de oameni s-au adunat în curtea Ateneului din Iași, unde s-au aprins luminițele de Crăciun. Anul acesta, Moș Crăciun și-a făcut apariția adus de pompieri.

Militarii au avut grijă ca veselul bătrânel să ajungă cu bine la sutele de copii care-l așteptau cu sufletul la gură. Sosirea Moșului i-a bulversat pe unii copii.

Fetiță: „Moșu merge cu sania de obicei!”.

Mamă: „Păi nu e zăpadă. De asta nu a venit cu sania”.

Citește și
mos nicolae
Moş Nicolae şi-a făcut timp să treacă pe la toţi cei care au fost cuminţi. S-au auzit chiote de bucurie şi copii fericiţi

Alții s-au concentrat pe calitătile incotestabile ale moșului.

Băiat: „Foarte frumos. E uimitor. Aș vrea să-i zic că el este cel mai bun om”.

Băiat: „Am făcut scrisoarea. Jucării și dulciuri”.

Tată: „Am vrut să-i facem o bucurie. A fost foarte emoționat”.

Un cor de copii a cântat colinde, în timp ce oaspeții s-au fotografiat lângă decorațiunile luminoase și s-au bucurat de zăpada artificială din săpun.

Fetiță: „Extraordinar, magic. Mi se pare ceva unic în lume”.

Andrei Apreotesei, manager Ateneul Național din Iași: „Sunt peste 3. 000 de beculețe instalate pe fața Ateneului - lasere, jocuri de lumini. Copiii sunt din ce în ce mai veseli și asta ne încântă și încarcă pe toți”.

Piața de Crăciun - care găzduiește târguri și recitaluri - este deschisă în fiecare seară, timp de trei ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult