Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția unei șoferițe din Turcia când află ce amendă primește: ”Vă rog, calmaţi-vă!"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Oprită în trafic de poliţişti, o şoferiţă din Turcia a făcut o criză de nervi când şi-a dat seama că va primi o amendă grasă.

A ţipat minute bune în șir, blestemându-i pe agenţi. Imaginile au devenit virale după ce chiar poliţia le-a publicat pe contul său de Instagram.

Doamna tocmai fusese anunţată că va primi o amendă de 578 de lire turceşti, adică 110 dolari. Asta după ce fusese prinsă conducând fără carnet, în timp ce vorbea la telefon şi fără să poarte centura de siguranţă. Mai mult, nu avea nici măcar dovada inspecţiei tehnice a maşinii.

"Doamna profesoară, degeaba ţipaţi la noi. O profesoară serioasă ca dvs. n-ar trebui să facă aşa ceva. Vă rog, calmaţi-vă!", i-au spus polițiștii.

Când ţipetele depăşiseră deja un interval rezonabil, unul dintre poliţişti a început să filmeze. Vocea lui se aude ba încercând s-o calmeze pe contravenientă, ba grăbindu-şi colegii să-i dea amendă şi s-o lase să-şi vadă de drum.

Citește și
accident bihor
Tragedie în Bihor, soldată cu 2 morți. Printre victime se află un ofițer psiholog de la Penitenciarul Oradea

Incidentul s-a petrecut în districtul Fatih, din Istanbul. Şoferiţa, care s-a dovedit a fi profesoară, a avut ghinionul să fie oprită de agenţi la un control de rutină.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult