Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Razie și campanie de conștientizare în Prahova. Ce fel de fotografii le-au arătat polițiștii șoferilor sancționați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Prahova au ținut seama de forța imaginilor șocante într-o razie pe care au făcut-o, joi, pe DN1B, la Valea Călugărească.

Au pândit șoferii care încalcă regulile și, pe lângă sancțiuni, le-au arătat fotografii ale unor accidente grave petrecute pe acel drum. În mai puțin de o oră au fost trași pe dreapta zeci de șoferi care au depășit viteza legală.

Polițiștii au încercat să le explice șoferilor că 20 de kilometri peste viteza legală poate duce la moarte. Ca să fie mai convingători, le-au arătat fotografii de la cele cinci accidente petrecute aici în ultimele două luni, soldate cu patru morți.

În numai o oră cât a durat razia, au fost trași pe dreapta 50 de șoferi, majoritatea pentru depășirea vitezei.

Au fost și conducători auto care n-au purtat centura de siguranță, aveau defecțiuni la sistemul de iluminare sau nu aveau documentele în regulă. Cu toții au fost amendați. În plus, cei care au avut răgaz, au putut experimenta ce înseamnă șofatul sub influența alcoolului sau a drogurilor.

Citește și
pasajul unirii
Circulaţia rutieră în Pasajul Unirii va fi restricţionată în următoarele două nopţi. Care este motivul

Stastisticile poliției arată că, anul trecut, în România, 1.545 de persoane au murit și alte 3.535 au fost rănite grav, în accidente rutiere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult