Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Răzbunare în stil mafiot la Reșița. Mașina unui polițist, incendiată în parcare. VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

O răzbunare în stil mafiot se conturează la Reşița, unde maşina unui poliţist a fost incendiată de un individ rămas deocamdată neidentificat.

Vehiculul era parcat în faţa blocului, iar imaginile surprinse camerele de supraveghere din zonă arată că bărbatul care a pus focul merge țintit către maşină agentului. Pe baza acestei filmări, anchetatorii speră să-l găsească repede pe făptaş.

Camerele de supraveghere arată cum individul se îndreaptă direct către maşină personală a poliţistului, cu un bidon cu lichid inflamabil, stropeşte de jur împrejur autoturismul, apoi lăsă o dâră de lichid de-a curmezişul drumului, până pe partea cealaltă.

Abia acolo dă foc urmelor de combustibil, care se aprind instantaneu. Proprietarul însă a văzut vâlvătaia şi a coborât rapid, împreună cu alţi vecini. Oamenii au reuşit să stingă focul înainte să ajungă şi la celelalte maşini parcate.

Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caras Severin: „Din primele verificări s-a stabilit faptul că o persoană necunoscută a stropit cu benzină partea din spate şi partea lateral stânga a unui autoturism parcat pe o stradă din oraş, împrăştiind combustibil pe jos, apoi ar fi aprins combustibilul împrăştiat, focul propagandu-se la autoturismul în cauză."

Citește și
Incendiu de proporții la casa Sorinei Manelista
Incendiu de proporții la casa Sorinei Manelista. Fosta iubită a lui Guță îi critică pe pompieri

Proprietarul maşinii, agent la Poliţia Rutieră, crede că incendierea intenţionată a maşinii ar putea avea legătură cu meseria lui.

Dumitru Coarna, preşedintele Sindicatului Poliţiştilor: „Am mai avut o situaţie de acest gen tip, îmi amintesc că la Piatra Neamţ, unde s-a şi ajuns la autor. Acum avem o a adoua sitație în ultimii doi ani. Am mai avut o situaţie la Călăraşi din păcate ele există şi trebuie să încercăm să le controlăm pentru că meseria de poliţist e o meserie de vocaţie, de risc şi sigur că oricând un contravenient căruia i-am întocmit dosar penal se poate răzbuna."

Bucăţi mari din caroseria maşinii au fost distruse de foc. Poliţiştii au deschis deja un dosar penal pentru distrugere prin incendiere, însă făptaşul nu a fost deocamdată găsit.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult