Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Programul STB de Crăciun 2022. Cum vor circula autobuzele și tramvaiele în zilele de 24 și 25 decembrie

La fel ca în fiecare an, în zilele de 25 și 26 decembrie 2022, autobuzele vor circula după un program special de Sărbători.

Cei care mai au cumpăraturi de făcut și vor să se deplaseze cu autobuzul trebuie să știe că, pe 25 și 26 decembrie timpul de așteptare în stații se va mări.

Pe 24 decembrie, autobuzele vor circula conform programului normal din timpul săptămânii. Pe 25 și 26 decembrie, toate liniile de transport public vor funcționa conform programului unei zile de duminică.

Astfel, dacă de obicei, autobuzele ajungeau în stație la un interval de 5 -10 minute, în zilele de 25 și 26 decembrie 2022, timpul de așteptare se va dubla.

Pentru a afla în timp real orele de sosire în stații a mijloacelor de transport public, reprezentații STB SA le recomandă călătorilor să-și descarce aplicația Info Transport București care este disponibilă în Google Play și App Store, precum și pe site-ul info.stbsa.ro.

Citește și
Cos de cumparaturi
Sfaturi utile pentru cumpărăturile de sărbători. Avertismentul ANPC

De asemenea și programul trenurilor de la metrou va fi modificat pe 25 și 26 decembrie 2022.

În prima și în a doua zi de Crăciun, trenurile de la metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult