Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prins la furat într-un magazin, un bărbat din Alba și-a dat pantalonii jos în fața vânzătoarelor. Ce a urmat

Un bărbat prins la furat într-un magazin din Cluj-Napoca a recurs la o modalitate inedită de protest. Și-a dat pantalonii jos în fața vânzătoarelor, până la venirea Poliției.

Bărbatul de 48 de ani a fost reținut de polițiști, după ce a fost prins furând mai multe produse, de către vânzătoarele unui magazin de pe Bulevardul Transilvaniei din oraș. Individul era cu pantalonii în vine, după schimbul de replici cu vânzătoarele.

Oamenii legii l-au identificat și reținut pe bărbat, relatează publicația  Alba24.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 decembrie 2022, polițiștii din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 48 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de furt și ultraj contra bunelor moravuri.

În după amiaza zilei de 14 decembrie, bărbatul ar fi sustras mai multe produse alimentare de pe rafturile unui magazin din Alba Iulia, iar în momentul în care a fost depistat de către reprezentanții magazinului s-ar fi manifestat în mod indecent.

Citește și
casa decorata Alba
Două familii din Alba s-au întrecut la capitolul decorațiuni de Crăciun. Casele par desprinse din povești

În cursul zilei de azi, 15 decembrie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult