Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Primăria Huși a asfaltat o stradă doar până la poarta cetățeanului care o critica pentru că nu are grijă de acel drum

Primăria Huși a asfaltat o stradă doar până în poarta cetățeanului care a criticat-o de mai multe ori în ultimele luni pentru că nu are grijă de respectivul drum.

 

Edilii din Huși au asfaltat parțial o stradă de pământ din oraș, fix până în fața casei cetățeanului care i-a criticat vehement în ultimele luni pentru faptul că nu se îngrijesc și de respectivul drum, scrie Vremea Nouă.

Situația poate fi acum comentată în două sensuri diametral opuse, dar fiecare la fel de valabil; fie putem spune că omul are acum stradă personală, din moment ce asfaltul se oprește exact la poarta sa, fie că, cel mai probabil, primăria a asfaltat drumul doar până la casa acestuia, lăsând restul să arate ca o uliță, ca și până acum, pentru a-i da o lecție.

“Rușine să vă fie. Să vă văd eu la cerșit voturi pe străzi. Am ajuns să îmi fac eu drumul singur, nesimțiților”, suna una din criticile hușeanului la adresa primăriei, căreia îi reclama situația de fiecare dată când ploua iar ulița din oraș devenea impracticabilă din cauza noroiului.

Citește și
Polițist
Un infractor eliberat din penitenciar s-a plimbat îmbrăcat în polițist prin fața sediului Poliției Huși

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult