Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Prima apariție publică oficială a regelui Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum a apărut Majestatea Sa | FOTO

Regele Charles avut recent o întâlnire cu liderii religioși, în prima apariție publică oficială de la aflarea diagnosticului de cancer. Este, de altfel, și prima apariție a regelui după vestea despre cancerul lui Kate Middleton.  

Charles este un militant al coeziunii comunității și a organizat întâlnirea în perioada premergătoare Paștelui.

Marți, monarhul în vârstă de 75 de ani s-a întâlnit la Palatul Buckingham cu lideri proeminenți din diverse grupuri religioase.

Liderii religioși care s-au alăturat regelui sunt de religie musulmană, evreiască și creștină și sunt absolvenți ai Windsor Leadership Trust, o organizație caritabilă care oferă programe transformaționale, bazate pe experiență, pentru lideri de rang înalt.

În februarie, 18 lideri influenți au fost invitați la Castelul Windsor de către Windsor Leadership Trust, pentru Forumul liderilor religioși.

Citește și
charles si camilla
Regele Charles al Marii Britanii este „frustrat” din cauza problemelor de sănătate. Mărturii din interiorul familiei regale

În cadrul acestei întâlniri, timp de două zile, aceștia și-au împărtășit în mod deschis experiențele din comunitățile lor.

Marți, Regele Charles „s-a întâlnit cu o selecție de lideri religioși pentru a asculta despre participarea lor la Forum și despre modul în care acesta le-a întărit hotărârea de a promova armonia și înțelegerea în comunitate", a precizat Palatul Buckingham, conform People

În perioada în care a fost Prinț de Wales și moștenitor al tronului, Charles a făcut din promovarea toleranței și a unei mai bune înțelegeri între diferitele religii și comunități o parte importantă a activității sale.

Întâlnirea marchează, de asemenea, prima dată când regele Charles a ieșit pentru o datorie regală de când nora sa Kate Middleton a dezvăluit că urmează și ea un tratament pentru cancer.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult