Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea unei femei care a ajuns să arate ca un „zombie”, după ce a folosit o cremă

Laura Barnett este o femeie din Marea Britanie care a ajuns să arate ca un „zombie”, după ce a folosit timp de nouă ani o cremă pentru tratarea pielii inflamate din jurul ochilor.

Femeia de 45 de ani credea că ar putea avea o eczemă, însă a aflat apoi că are alergie la acarieni, potrivit Metro.

Însă Laura a reușit să renunțe la această obsesie în urmă cu 18 luni. Problema a fost că pielea ei devenise dependentă de acea cremă.

„Cu cât folosești mai mult o cremă cu steroizi, cu atât ai nevoie de o cremă și mai puternică. În urmă cu 18 luni am renunțat la ea, dar după numai cinci zile am simțit dependența, sevrajul. Era ceva de care medicii nu m-au avertizat niciodată. Pielea mea începuse să se decojească. Fața mea părea inflamată și mă ustura ”, spune Laura.

Femeia suferea acum de Sindromul Pielii Roșii. Cu ajutorul unui grup pe Facebook, în care membri erau oameni care sufereau de aceeasi boală, Laura a trecut mai ușor peste o perioadă în care stima de sine îi scăzuse foarte mult.

Citește și
cremă, unguent
Agenția Națională a Medicamentului avertizează populația: Nu cumpărați această cremă!

Laura și-a făcut povestea publică pentru a trage un semnal de alarmă și pentru a-i determina pe medici să informeze și în legătură cu astfel de riscuri.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult