Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Povestea bărbatului care a avut o relație cu un gândac de bucătărie: „Prima mea iubire”

Yuta Shinohara, un bărbat din Japonia, susține că timp de un an a avut o relație cu un gândac de bucătărie pe nume Lisa.

După aceea, pentru ca iubirea lor „să reziste pentru totdeauna”, el a decis să își mănânce „jumătatea.”

Bărbatul a povestit pentru canalul de YouTube Asia Boss că a cumpărat gândacul din Africa. Mai mult de atât, el a mărturisit că „Lisa” i s-a arătat în vis și că a avut vise cu tentă sexuală cu aceasta, scrie tabloidul Metro.

„Am fost 100% serioși. Nicio fată nu era așa atractivă ca Lisa. A fost prima mea iubire. Mi-am imaginat că aveam relații sexuale cu ea, pentru că o plăceam cu adevărat. Știu că pare imposibil, dar îmi imaginam o lume în care gândacii să devină supradimensionați sau eu să devin mic”, a spus el.

Întrebat dacă el și Lisa comunicau, bărbatul a spus: „Poate că a fost în capul meu, din moment ce m-am atașat de ea de-a lungul timpului. Dar începusem să simt că noi doi comunicăm.”

Citește și
casatorie
Pățania unei femei care s-a căsătorit cu un bărbat cu 30 de ani mai mare decât ea

Yuta Shinohara este cunoscător al speciilor de gândaci și și-a câștigat reputația, la nivel local, pentru că gătește folosind gândaci. Totodată, a organizat mai multe evenimente la care s-au servit cocktailuri cu gândaci și ramen cu greieri.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult