Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Polițist din Suceava, judecat pentru că făcea pe cioclul în timpul liber, fără permis de conducere. Câți bani a câștigat

Un polițist din Suceava a fost trimis în judecată după ce s-a descoperit că presta servicii funerare, transportând persoane decedate pentru firma soției, deși nu avea permis de conducere. Ar fi obținut astfel aproape 200.000 de lei.

 

Un polițist din localitatea Bălăceana a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru afaceri incompatibile cu funcția sa, după ce a făcut pe cioclul în timp liber, în condițiile în care avea și permisul suspendat, scrie Monitorul de Suceava.

Polițistul, între timp ieșit din sistem, este acuzat de evaziune fiscală și conducerea unui autovehicul în perioada în care avea permisul suspendat.

În perioada 2016- 2018, omul legii a activat ca administrator al unei firme de pompe funebre, având împreună cu soția sa un magazin de servicii și produse funerare.

Citește și
politist
VIDEO. Un poliţist local din Harghita a fost lovit intenţionat cu mașina

 

A câștigat aproape 200.000 de lei ducând morții la groapă

 

Polițistul a obținut în acest timp 195.833 lei, pentru care nu a plătit impozite la stat, devenind la un moment foarte cunoscut în zonă, întrucât transporta toate persoanele decedate la căminul de bătrâni din Ilișești.

În cel puțin două situații, agentul a transportat decedați cu mașina funerară, deși avea permisul de conducere suspendat.

Fostul polițist va fi judecat pentru săvârşirea infracțiunilor de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, în formă continuată, evaziune fiscală, în formă continuată, fals în declaraţii, în formă continuată și conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, în formă continuată.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult